Ricoh Smart Operation Panel – gör kontorslivet enklare!Publicerad:

Teknik ska bara fungera, vara lättförståelig och tillgänglig för alla på kontoret. Med Ricohs nya Smart Operation Panel blir det en sanning. Nu kommer det att vara enkelt att
hantera alla typer av dokumentflöden som skanning, print eller kopiering. Ja, oavsett tekniskt kunnande och vad du vill få ut från din skrivare blir det lekande lätt med Ricoh Smart Operation Panel.

Den vinklingsbara 10.1-tumsskärmen finns nu på alla Ricohs multifunktionsskrivare och större printers. Det är en av de största skärmarna på marknaden och den är fullpackad med möjligheter. Vårt användarvänliga gränssnitt hjälper dig genom en enkel steg-för-steg-process. Den leder dig rätt när du exempelvis vill skanna till ett specifikt program eller molntjänst, kopiera från en bok, eller spara dokument i fullfärg direkt som e-post.

Skärmens applikationer är framtidssäkrade precis som i din smartphone, det vill säga de bygger på appar som kontinuerligt kan uppdateras och utvecklas. I Ricoh Application Site får du tillgång till alla appar utvecklade för Ricohs skrivare och du kan själv välja vilka som passar ditt flöde och din marknad bäst.

Här kan du finna appar som exempelvis förbättrar utskriftskvaliteten eller hjälper dig när du vill skanna dokument och spara dem på en specifik plats. Från och med årsskiftet finns också möjligheter för svenska företag att, tillsammans med Ricohs team, utveckla egna app-lösningar skräddarsydda efter behov. Ett flöde anpassat för din verksamhet kan kanske ta bort 3-4 steg och ge en betydligt effektivare arbetsprocess, något som sparar både tid och pengar.

Du kan också arbeta med smarta widgets, synliga på skärmen. Exempelvis hålla koll på energiförbrukningen i realtid, statusen på tonernivån eller enkelt byta mellan olika språk i en mer global arbetsmiljö. Dessutom kan du surfa och skriva ut direkt ifrån nätet via en webbläsare.

Skulle någonting strula på skärmen går det enkelt att åtgärda. Med Remote Assist kan en av Ricohs specialutbildade servicetekniker ta över styrningen av panelen och se till att du snabbt är på banan igen.

Så titta närmare på alla möjligheter med Ricoh Smart Operation Panel när du väljer multifunktionsskrivare och printers – det kan effektivisera din verksamhet på många olika sätt.


DELA